Mano šeimai šitas kursas buvo kaip laivo pasukimas kita kryptimi. Rytais išmokome gaminti glotnučius, virtis košes, teko atsisveikinti su įprastais sumuštiniais. Tai jau naujo raciono pradžia. Pietums įpratome valgyti įvairias salotas. SS yra didelis gėris, nes pavalgius galėdavau intensyviai dirbti, neužpuldavo noras pogulio.Po SS porcijos mane lydėjo lengvumas ir energijos užtekdavo iki sutemų. Vakarienė – karštos sriubos, vėl neįprastas valgis. Per visą kurso laiką toks racionas suformavo naują mąstyseną, naujus skonius, vaizdus, įpročius. Man tai yra pradžia pokyčių, kurie, matyt, tokiu būdu atėjo natūraliai. Viskas savas laikas, maitintis sveikiau, domėtis, mėgautis gaminimo procesu, lavėti, džiaugtis nauju supratimu. Esu dėkinga, panaudosiu visus išteklius, nes gavome receptų ir informacijos su kaupu. Sutinku, kad daugiau augalinio maisto yra sveika, efektyvu, naudinga. Rekomenduoju. Ačiū, Jūrate