OBUOLIŲ, VYNUOGIŲ IR MIGDOLŲ KOKTEILIS
Ryte energijos suteiks šis obuolių, mėlynųjų vynuogių ir migdolų kokteilis. Viską, ką reikia padaryti, tai iš vakaro nepamiršti migdolus užmerkti vandenyje. Išmirkyti vandenyje migdolai ne tik geriau įsisavina, bet kartu pasidaro skanesni, tarsi būtų ką tik nuskinti.
Šiam kokteiliui naudoju mėlynąsias vynuoges. Jų saldumas puikiai dera su obuolio gaiviu rūgštumu, o migdolai kokteiliui suteikia nuostabią kreminę konsistenciją.
OBUOLIŲ, VYNUOGIŲ IR MIGDOLŲ KOKTEILIS
apie 700 ml
1 rūgštesnis obuolys
1 stiklinė mėlynųjų vynuogių
0,5 stiklinės migdolų (išmirkytų vandenyje per naktį)
Gaminimas:
1. Obuolį supjaustome gabaliukais ir kartu su vynuogėmis ir migdolais sumetame į smulkintuvą. Užpilame vandens, kad vaisius apsemtų maždaug iki pusės. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
2. Skanaus!